Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: "Mükemmele yolculuktaki her başarımız, yeni bir başlangıç olacaktır." .Biz çalışanlar olarak: -Öğrencilerimiz, Velilerimiz, İlimiz, Ülkemiz ve İnsanlık alemine değerli hizmetler verdiğimizi düşünüyoruz. Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmayı hedefleyen Atatürk İlke ve İnkılaplarını kavratıcı akıl ve bilimi temel alan öğrenci merkezli, ezbersiz eğitim ve öğretim, Tüm paydaşların mutlu oldukları bir çalışma ortamda, Teknolojiden, sonuna kadar faydalanan,-Soru sorabilen, araştıran, kendine güvenen, kendi başarısının toplum başarısı olduğu bilincinde bireyler yetiştirmek.-Paydaşlara rehberlik hizmetleridir.

Misyon: Okulumuzda Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri ile Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumlar Yönetmeliği doğrultusunda yasa ve diğer mevzuat ilke ilköğretim programlarının uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; • Vatanını ve Bayrağını seven, • İnsana değer veren, • Doğru ,dürüst ve çağdaş, • Araştımacı ve çalışkan, • Kendine yetmesini bilen, • Büyüklerini sayan, küçüklerini seven, • Özgüvenini kazanmış, • Güzel ülkemizi; • Hakettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, B i r e y l e r y e t i ş t i r m e k t i r .

Başarılar:

Isınma: Kalorifer doğal gaz