eGüvenlik Ekibi

Çağımızın en önemli iletişim araçlarından biri olan internetin, bilinçli kullanımı, zararlı içeriklerinden korunma, siber zorbalık ve istismarın önemli bir hal almıştır, bu bağlamda çocuklarımızın internetin zararlı içeriklerinden ve istismarlardan korunması için oluşturulan okul politikası faal bir şekilde uygulanmakta ve web sitesi üzerinden ulaşılabilir durumdadır.Ayrıca okulun eGüvenlik panosunun oluşturulmuş, öğrenci ve veli broşürleri yayımlanmıştır.

BİT öğretmeni Alpay Özbek, eSafetylabel.eu adresinden değerlendirme çalışmalarının yapılarak ilk etapta bronz güvenlik etiketi aldığımızı ve güvenli ve bilinçli internet kullanımı konularına derslerde yer verdiğini, müfredata entegre edildiğini belirtti. Önümüzdeki süreçte eSafety etiketi başvurumuzun güncelleneceğini aktardı.

Okulumuz proje yürütme kurulu yaptığı toplantıda eGüvenlik Ekibi oluşturma kararı almıştır.Karar doğrultusunda eGüvenlik Ekibi eGüvenlik ile ilgili öğrenci,öğretmen ve veli eğitimlerini planlayacak,eGüvenlik husularına dikkat çekmek ve farkındalık kazandırmak amacıyla Güvenli İnternet Günü'nün okulumuzda kutlanmasını sağlayacaktır.

19.01.2023 133

eGüvenlik Ekibi
  • Oğuz ER(Müdür Yardımcısı)
  • Alpay Özbek (BIT Öğretmeni)