Proje Yürütme Kurulumuz

Okulumuz sene başı öğretmenler kurulunda oybirliği ile oluşturulan proje yürütme kurulu 28/12/2022 tarihinde toplanarak görev dağılımı yapmıştır.

19.01.2023 127

OKUL PROJE YÜRÜTME KURULU

Mustafa ATEŞ

Okul Proje Sorumlusu

Erasmus+,TÜBİTAK,

TEKNOFEST,Araştırma Projeleri ve eTwinning Projelerinde   öğretmenlere liderlik eder

Hakan Arslan

Proje Ekip Üyesi

TÜBİTAK ve Araştırma Projelerinin hazırlanma sürecinde öğretmenlere rehberlik eder.

Mehmet Çiloğlu

Proje Ekip Üyesi

BT öğretmeni dijital araçların kullanılması,derslere entegre edilmesi ve proje yürütme süreçlerinde eGüvenlik ve BİT'in etkili kullanımı konusunda ilgili diğer öğretmenlere destek ve eğitim verir

Alpay Özbek

Kemal Arslan

Proje Ekip Üyesi

ERASMUS+ projelerinin yazımı,eTwinning Projelerinin hazırlanması ve yürütülmesi sürecinde öğretmenlere rehberlik eder.

Nuriye Akın

Proje Ekip Üyesi

TEKNOFEST projelerinin hazırlanması sürecinde öğretmenlere rehberlik eder.

Yılmaz Yıldırım

Seçgül Köroğlu

Necla Kilim

Proje Ekip Üyesi

Uluslararası projelerin yazılması ve yürütülmesi sürecinde öğretmenlere rehberlik eder.

Dilek Karakülah

Proje Ekip Üyesi

TEKNOFEST projelerinin hazırlanması sürecinde öğretmenlere rehberlik eder.

Yusuf Özdemir

Öğrenci Temsilcisi

Proje yazma ve yürütme sürecinde öğrenci lideri olarak yapılan toplantılara katılır.

Ayşe Rana Bayraktar